MİTSO, 10 BİN MİLAS HARİTASI BASTIRDI

28.02.2018 13:41

*MİTSO’nun hazırlattığı Milas haritasının bir yüzünde mahalleleriyle birlikte Milas haritası, diğer yüzünde Milas ilçe merkezinin haritası yer alıyor. Haritada Milas’ın tarihi yerleri de tanıtılıyor.

Milas’ı her ortamda tanıtmak için çeşitli girişimlerde bulunan MİTSO, bu kez üzerinde Milas’ın tarihi eserlerinin ve ören yerlerinin tanıtıldığı bir harita hazırlattı. Milas’ı tanıtmak için hazırlanan harita 10 bin tane basıldı. Harita, başta turistik faaliyet gösteren işyerlerine dağıtılacak.

MİTSO, Milas’ı tanıtmak için bu kez kapsamlı bir harita hazırlattı. Haritanın bir yüzünde Milas ilçesi mahalleleriyle (köyleriyle) birlikte gösterilirken haritanın yanında “Uygarlıklar Başkenti Milas” başlığı altında Türkçe ve İngilizce olarak Milas’ın tarihi eserleriyle ören yerleri tanıtılıyor. Haritanın arka yüzünde Milas şehir merkezinin haritası bulunuyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, haritayı hazırlayan Elit Ajans’tan teslim aldı. Elit Ajans Yöneticisi Okşan Soytürk‘e teşekkür eden Reşit Özer “Milas’ı ziyarete gelenlere ilçemizi ören yerleriyle birlikte tanıtacak bir harita hazırlattık. İlçemizin tarihi yerlerini görmek isteyenler için iyi bir kılavuz olacak bu haritayı ilçemizdeki ve Bodrum’daki turistik tesislere dağıtacağız. Amacımız, Milas’a daha çok turist gelmesini sağlamak. Bunun için de her fırsatı değerlendiriyoruz. Bu harita, Milas’a gelecek olan, gezmek isteyen konuklarımız için çok iyi bir başvuru kaynağı oldu” diye konuştu.