MİTSO – ABİGEM İŞBİRLİĞİNDE STRESLE BAŞA ÇIKMA VE PAZARLAMA SATIŞ EĞİTİMİ

05.11.2013 13:33

*MİTSO, ABİGEM işbirliğiyle 7 Kasım Perşembe günü “Pazarlama ve Satış Yönetimi” konulu, 8 Kasım Cuma günü ise “Stres Yönetimi – Stresle Başa Çıkma” konulu eğitim düzenliyor.

*Perşembe ve Cuma günleri saat 13.00’te başlayacak ve 4’er saat sürecek eğitim çalışmalarına oda personeli ve oda üyelerinin yanı sıra isteyen herkes katılabilecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, oda personelinin ve üyelerinin eğitimi amacıyla “Stres Yönetimi – Stresle Başa Çıkma” ve “Pazarlama ve Satış Yönetimi” konularında eğitim çalışması düzenliyor. Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi ile MİTSO’nun işbirliğinde düzenlenen eğitim çalışmalarına oda personeli ve oda üyeleriyle isteyen herkes katılabilecek.

7 Kasım Perşembe günü saat 13.00’te yine MİTSO binasında başlayacak olan ve “Pazarlama ve Satış Yönetimi” konulu eğitim çalışması dört saat sürecek.

8 Kasım Cuma günü saat 13.00’te MİTSO binasında başlayacak olan “Stres Yönetimi – Stresle Başa Çıkma” konulu eğitim çalışması da yine dört saat sürecek.

Her iki eğitim çalışmasına katılacak olanlara ABİGEM tarafından birer katılım belgesi verilecek.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda yönetimi olarak gerek personelin eğitimine gerekse oda üyelerinin kendilerini daha da geliştirebilmesi için çeşitli eğitsel çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek “Bu amaç doğrultusunda ABİGEM ile işbirliği yaparak iki eğitim çalışması düzenledik. Bunlardan ilki, çağımızın hastalığı veya çağımızın sorunu diyebileceğimiz stresle baş edebilme konusunda verilecek eğitim. Herkesin stresle baş edebilme konusunda mutlaka bilmesi gerekenler olduğunu düşünüyoruz. Bu bakımdan bu eğitimin son derecede yararlı olacağına inanıyorum” dedi. Reşit Özer, Perşembe günü de “Pazarlama ve Satış Yönetimi” konusunda bir eğitim düzenleneceğini vurgulayarak “Özellikle pazarlamacılık alanında çalışmakta olan veya çalışmayı düşünenlerin bu eğitimden yararlanacaklarını söylemek isterim” dedi.