MİTSO’nun Mart ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edildi.

02.05.2017 09:38

“MİLAS OSB’DE İŞLER PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYOR”

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda odanın Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Mart ayı kati mizanı, 155 bin 316 TL olarak, oturuma katılan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

Oturumda gündem dışı söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, son bir aylık çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya Milas’ta kültür turizminin geliştirilmesi için 20 maddelik öneri ve beklentilerden oluşan bir rapor sunduklarını, bu yıl 4’üncüsü yapılacak Milas Zeytin Hasat Şenliği için hazırlıklara başlandığını, Milas’a yeni bir fuar alanı kazandırmak için sürdürülen çalışmaları anlatarak Milas OSB’deki çalışmaların da planlandığı gibi devam ettiğini söyledi. Reşit Özer “OSB’de çalışmalar artık karayolundan da görülebilir hale geldi. Çalışmalar planlandığı gibi gidiyor. Şimdilik bir aksama yok. Planda yapılması gereken bazı düzenlemeler vardı, onlar da yapıldı. Bu düzenlemeler sonucunda OSB’nin fabrika alanında kısmi bir artış da oldu. Kısa bir süre sonra OSB üyelerine arsalarını verebilecek duruma geleceğiz” diye konuştu.