MİTSO AVUKATLARI ZİYARET EDEREK GÜNLERİNİ KUTLADI

05.04.2017 17:39

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Milas Adliyesindeki baro odasını ziyaret ederek Milaslı avukatların gününü kutladı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çorbacı ile birlikte 5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle Milaslı avukatları ziyaret etti. Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’ün de olduğu Adliye binasındaki baro odasında olduğu sırada gerçekleşen ziyaret sırasında Reşit Özer, avukatların gününü kutladı ve başarılar diledi. Muğla Barosu Milas İlçe Temsilcisi Avukat Fatma Nur Selam, ziyaret nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çorbacı’ya teşekkür etti.

Daha sonra Milaslı avukatlarla Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş ve MİTSO yöneticileri birlikte bir anı fotoğrafı çektirdiler.