ESKİŞEHİR 7. TARIM FUARINDA MİTSO ÜRÜNLERİ YOK SATTI

04.04.2017 16:33

*MİTSO’nun Eskişehir 7. Tarım Fuarı’nda sergilediği zeytinyağı ve kırmızı bal çok büyük bir ilgiyle karşılaştı.

*MİTSO standını ziyaret eden Eskişehirlilere, Milas’ın yok olmaya yüz tutan lezzetlerinden somata ve tarçın ikram edildi.

Milas’ın zeytinyağından halısına, balından balığına ürünlerini, tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için fuardan fuara koşan MİTSO’nun son durağı Eskişehir 7. Tarım Fuarı oldu. MİTSO, Eskişehir’de sergilediği Milas ürünleriyle yine büyük ilgi gördü. Eskişehir’de Milas’ın Sakarkaya kırmızı balı adeta yok satarken Eskişehirliler Karianda zeytinyağlarını da çok beğendiler.

Mart ayında Milas’ta düzenlenen 8.Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı ile Ankara’da düzenlenen Travel Expo Turizm Fuarı’na katılarak Milas’ın tarihi, doğal güzellikleriyle ürünlerini sergileyen Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Mart ayının son günlerinde bu kez Eskişehir’de düzenlenen 7. Tarım Fuarında Milas’ı ve ürünlerini tanıttı. 30 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Eskişehir Tarım Fuarı’nda stant açan MİTSO standında Milas’ın Sakarkaya köyü çevresinde üretilen Sakarkaya Kırımızı Çam Balı ile coğrafi işaret kazanmış olan Milas zeytinyağı Eskişehirlilere tanıtılırken MİTSO standını ziyaret eden konuklara da Milas’ın yok olmaya yüz tutan lezzetlerinden tarçın ve somata ikram etti.

MİTSO’nun Eskişehir Tarım Fuarı’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Hayati Çorbacı, Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu, Oda çalışanları Aslı Yalçın ve Zekiye Çırak; MİTSO standını ziyaret eden Eskişehirlilere Milas’ı tanıttılar. Eskişehir Ticaret Odası yöneticileri ve çalışanları da MİTSO standını yalnız bırakmazken İzmir’deki Milaslılar Derneği Başkanı Baki Öner, Ankara Turizm Fuarı’nın ardından Eskişehir Tarım Fuarı’nda da MİTSO standını da ziyaret etti.

Milas’ta yazlığı bulunan Eskişehirlilerle, Eskişehir’de yaşamakta olan Milaslılar da MİTSO standına büyük ilgi gösterdiler.

MİTSO standında tanıtım amacıyla sergilenen Karianda zeytinyağları ile Milas’ın Sakarkaya köyü ve çevresinde fıstık çamlarından elde edilen kırmızı çam balı çok büyük ilgiyle karşılaştı. MİTSO standında satışa sunulan tüm Sakarkaya Kırmızı Balları tümüyle tükendi.