MİTSO, KARADEVECİ REHABİLİTASYONMERKEZİ SAKİNLERİNİ İZMİN HAYVANAT BAHÇESİNE GÖTÜRDÜ

14.05.2015 17:01

Milas Ticaret ve Sanayi Odası; T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, M. Ö. Karadeveci Milas Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalmakta olan 25 öğrenciyi İzmir Doğal Yaşam Parkı’na götürdü. MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu’nun eşliğinde Bakım Merkezi Müdürü Metin Kaya ve 8 öğretmen ile birlikte İzmir’deki Doğal Yaşam Parkı’na  götürülen 25 öğrenci gördükleri çeşitli hayvanları ilgi ve merakla izleyerek mutlu anlar yaşadılar.

Milas’tan sabah yola çıkan M. Ö. Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, akşama kadar Doğal Yaşam Parkı’nda gönüllerince gezip eğlendiler. Park alanında MİTSO tarafından öğle yemeği ikram edilen grup park gezisini tamamladıktan sonra Milas’a döndü. Dönüş yolunda Bafa Gölü kıyısında piknik de yapan öğrenciler mutlu bir gün yaşadılar.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, imkanlar ölçüsünde M. Ö. Karadeveci Rehabilitasyon Merkezi’nde kalmakta olan öğrencilere ilgi göstermeye çalıştıklarını belirterek “Biz onları çok seviyoruz. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Bu kez İzmir Doğal Yaşam Parkı’na bir gezi düzenledik. Orada çok mutlu oldular. Bundan sonra da elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Onlar mutlu olduğunda biz de mutlu oluyoruz” diye konuştu.IMG_2763