MİTSO SATRANÇ YARIŞMASINDA KASIMIN EN İYİSİ; K. İ. ATABEY

06.08.2013 17:53

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliğinin organizasyonu ile düzenlenen “MİTSO – Milas’ın en iyileri” satranç turnuvasının Kasım ayı yarışması 1 – 2 Aralık günleri, Satranç İlçe Temsilcisi ve turnuvanın Başhakemi Vildan Altunbozar’ın gözetiminde yapıldı. İki gün süren yarışmada 20 satranç sporcusu yarıştı. Yapılan değerlendirme sonucunda 5 puan toplamayı başaran Koray İbrahim Atabey birinci oldu. Yarışmada Ozan Emre Aydın 4 puanla ikinci olurken 3.5 puanla Nuri Kaya üçüncü, aynı puanla Gizem Demir dördüncü ve yine aynı puanla Emir Sözen beşinci oldular.

Yarışmada ilk 10’a girmeyi başaran diğer satranççılar ise şöyle sıralandı:

Mehmet Bilge altıncı, Efil Efendioğlu yedinci, Hasan Görkem Öney sekizinci, Merve Erdoğan dokuzuncu, Mustafa Başpınar onuncu.

MİTSO – Milas’ın En İyileri Kasım Ayı Satranç Turnuvası’nda dereceye giren satranç sporcularına MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna tarafından birer başarı madalyası verildi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, oda olarak satranç sporuna bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini belirterek “Satranç sporu, insanı düşündüren, sistemli düşünmeyi öğreten bir spordur. Bu spora emek veren başta Türkiye Satranç Federasyonu’nun Milas İlçe Temsilcisi ve yarışmamızın Başhakemi Sayın Elif Vildan Altunbozar’ı kutlar ve kendisine teşekkür ederim. Ayrıca yarışmaya katılan tüm satranççılarımızı da kutlar başarılar dilerim. Özellikle de bu turnuvada Kasım ayının en iyisi olmaya hak kazanan Koray İbrahim Atabey’i tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. MİTSO olarak bugüne kadar satranç sporuna verdiğimiz destek bundan sonra da sürecektir. Dilerim bu turnuvalardan çok başarılı satranç sporcuları yetişir” dedi.