MİTSO, SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MİLAS İLÇE TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

26.02.2018 16:37

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Odanın Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Milas İlçe Temsilciliğini ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Kazım Sarıoğlu; Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Milas Temsilcileri Aydan Mergen Özcan ile Cüneyt Hafız ile yaptıkları görüşmede oda faaliyetlerini anlattılar. Aydan Mergen Özcan ve Cüneyt Hafız, MİTSO’nun çalışmalarını takip ettiklerini anlatarak Reşit Özer ve Oda yönetimine başarılar diledi.