MİTSO, ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NDA

04.10.2013 13:27

MİTSO Yönetimi Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal’ı odadaki makamında ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit ve Ömer Eliş’in katıldığı ziyaret sırasında Milas’taki meslek odalarının arasındaki işbirliğinin her alanda geliştirilmesi dileğinde bulunuldu. Özellikle Milas OSB’nin bir an önce faaliyete geçebilmesi için odaların işbirliğinin yararlı olacağını belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Milas’ta bugüne dek var olan meslek odaları arasındaki güzel diyalog ve işbirliğinin bundan sonra da geliştirilerek sürdürülmesinin yararlı olacağına inanıyoruz. Özellikle Milas OSB’nin bir an önce faaliyete geçebilmesi için Milas odaları olarak el birliğiyle hareket etmemiz yararlı olacaktır” diye konuştu.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal da MİTSO Yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz de her zaman Milas odalarının birliğini savunduk. Odalar arasındaki işbirliğinin yararını dile getirdik. Bugüne kadar da Milas’ta odalarımız arasında güzel bir işbirliği süre geldi. Elbette Milas OSB’nin Milas için çok önemli bir yatırım olduğunu biliyoruz. Engellerin aşılması için biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. El ele verirsek pek çok işi başarabiliriz” diye konuştu.