MİTSO YÖNETİMİ, BAKKALLAR VE BAYİLER ODASI’NDA

04.10.2013 13:24

MİTSO Yönetimi, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Tayip Kömür’ü ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit’ten oluşan MİTSO heyeti,  bir süre önce MİTSO’yu ziyaret ederek kutlayan Tayip Kömür’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Milas’ın çeşitli sorunları üzerine görüş alışverişinde de bulunulurken Milas’ın yararına olacak çalışmalarda odalar arasındaki birlik ve beraberliğin sürdürülmesinin yararına değinildi. MİTSO Yönetimi olarak seçimlerden sonra sürdürdükleri çalışmaları da anlatan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer özellikle Milas’taki odaların Milas OSB konusunda işbirliği yapmalarının yararını vurguladı.

Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Tayip Kömür ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Milas OSB’nin bir an önce faaliyete geçebilmesi için oda olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini bildirdi.