DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

MİTSO – TEB İŞBİRLİĞİ… TEB, MİTSO ÜYELERİNE ÖZEL FAİZLİ, UZUN VADELİ KREDİ SAĞLAYACAK

MİTSO – TEB İŞBİRLİĞİ… TEB, MİTSO ÜYELERİNE ÖZEL FAİZLİ, UZUN VADELİ KREDİ SAĞLAYACAK
25.03.2016 16:57
2.196
A+
A-

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, TEB Milas Şubesini ziyaret etti. MİTSO yönetimi, oda üyelerine öncelikli hizmet, uzun vadeli ve düşük faizli kredi talebinde bulunurken TEB Milas Şubesi Müdiresi Özgecan Karpuzcu, MİTSO üyelerine özel faiz oranları uygulayacaklarını ve 60 aya kadar süreli kredi sağlayacaklarını söyledi.
MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Eliş, TEB Milas Şubesini ziyaret ettiler. TEB Milas Şubesi Müdiresi Özgecan Karpuzcu ile görüşen MİTSO yöneticileri, oda üyelerine daha öncelikli hizmet ve daha uygun koşullarda kredi talebinde bulundu.
Kendisi de aslen Milaslı olan TEB Milas Şubesi Müdiresi Özgecan Karpuzcu, daha önce de Milas’ta Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası ile işbirliği yaptıklarını, yapılan protokol gereğince oda üyelerine uygun faiz oranları uyguladıklarını, uygun pos komisyonları ile “patron kart” çalışmasıyla avantajlı hizmet sunduklarını ve hazır limitler oluşturarak müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunduklarını anlattı.
TEB Milas Şubesi Müdiresi Özgecan Karpuzcu, Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda da stant açarak Milaslı çiftçilere uygun koşullarda hizmet sunmaya çalıştıklarını belirterek “Fuarda, çiftçilerimizin sorunlarını dinledik, ihtiyaçlarını belirledik. Onlara danışmanlık hizmeti verdik. Çiftçilerimizle ilişkilerimiz zaten çok iyi düzeyde devam ediyor ve bu güzel işbirliğini geçen eylül ayında Milas Süt Birliği ile yaptığımız işbirliği ile taçlanmış durumdayız” dedi.
Amaçlarının şimdi de MİTSO üyeleriyle yararlı ve verimli bir işbirliği kurmak olduğunu anlatan TEB Milas Şube Müdiresi Özegecan Karpuzcu şunları şöyle konuştu:
“TEB ticari hayatın içinde ; KOBİ Bankacılığı, Tarım Bankacılığı, Kadın Bankacılığı ve Girişim Bankacılığı denince akla gelen ilk isim olmak hedefindeyiz. Çiftçilerimizle, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası ile kurduğumuz işbirliğini şimdi de Milas Ticaret ve Sanayi Odamızla kurmak ve daha kapsamlı bir çalışma yapmayı hedefliyoruz. MİTSO üyelerine özel faiz oranları, ödemesiz dönemler ve 60 aya varan vadelerle kredi çalışmalarımız başlayacak, KGF ile maddi teminatlı yada teminatsız 1 milyon 500 bin TL’ ye kadar kredi tahsisleri ile mevcut ekonomik konjonktür de üyeleri desteklemek amacındayız”

Kadın Bankacılığı konusunda da açıklamalarda bulunan Özgecan Karpuzcu “TEB Kadın Bankacılığı ile kendi işini kurmayı planlayan veya halihazırda işletme sahibi ya da yöneticisi olup işini geliştirmek isteyen kadınlara kredi desteği vermekteyiz. Kadın patronların, finansmana erişimlerini kolaylaştırmak için maddi teminatsız, uygun faiz oranlı 125 bin TL’ye varan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) kaynağını sunuyoruz” diye konuştu.
Özgecan Karpuzcu daha sonra girişimcilere destek olmayı amaçladıklarını da vurgulayarak “TEB Girişim Bankacılığı da şuan gündemimizde. Yeni kurulacak işletmelerin kurulum aşamasında, ihtiyaç duyacağı, makine, dekorasyon, ruhsat, lisans gibi ihtiyaçlarının finansmanı, yada yatırım finansmanına çözüm olarak yada günlük nakit akış ihtiyaçlarını karşılamak üzere , uygun faiz oranlı 150 bin TL’ye varan 12 aya kadar ödemesiz dönem 36 aya kadar vade sağlanabilen kredi olanakları sağlıyoruz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de TEB Milas Şubesi Müdiresi Özgecan Karpuzcu’nun bankanın çalışmaları hakkında yaptığı açıklamalardan çok etkilendiklerini belirterek “Biz de üyelerimize daha uygun koşullarda, daha öncelikli hizmet beklentisi içindeyiz. Üyelerimizin memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda üyelerimize sizlerin göstereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ederim” dedi. Reşit Özer, daha sonra Özgecan Karpuzcu’ya ziyaretin anısına Milas zeytinyağı ve zeytinyağı kolonyası armağan etti.
teb2

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr