MİTSO üyelerini dinliyor… HİDRO HAS’IN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİLER, ÖNERİLERİN NOT ETTİLER

21.01.2022 16:35

Üyelerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayıp görüş ve önerilerini not etmeyi sürdüren Milas Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri Kırcağız’daki Hidro Has Damper, Dorse, dingil, ve Hidrolik Makinaları Sanayi, Ticaret Ltd. Şirketini de ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen, Hidro Has‘ın Yöneticisi Selahattin Akyar ve oğlu Serkan Akyar ile görüştüler.

Hidro Has Yöneticisi Selahattin Akyar, MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışma ortamı hakkında görüşlerini dile getirdi. Oda çalışmalarıyla ilgili önerilerini de anlatan Selahattin Akyar, MİTSO yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Selahattin Akyar‘ın dile getirdiği sorunlar ve önerilerle ilgileneceklerini ifade eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Onların gündeme ilişkin sorunlarını, önerilerin dinliyor, not ediyoruz. Not aldığımız sorunları ve önerleri biz de ilgili makamlara ve üst birliğimiz olan TOBB’a iletiyoruz. TOBB da diğer odalardan gelen talepleri de değerlendirip ilgili bakanlıklara sunuyor. Her aşamada üyelerimizin sorunlarının takipçisi oluyoruz” diye konuştu. Bugüne dek bu yöntemle üyelerin pek çok sorunlarının ilgili bakanlıklara ulaştırıldığını da belirten Reşit Özer “TOBB aracılığıyla Bakanlıklara iletilen birçok sorun dikkate alındı. Birçoğu da çözümlendi” dedi. Reşit Özer ve Soner Çamlıbelen; Selahattin Akyar ve oğlu Serkan Akyar‘ın yeni yılını da kutlayıp hayırlı işler dilediler.

Yazı detayını buraya yazınız