MİTSO, ÜYELERİNİ İZMİR YAPI FUARI’NA GÖTÜRDÜ

09.11.2015 16:25

*MİTSO, 5 – 8 Kasım tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Turkey Build İzmir Yapı Fuarı’na götürdü. . MİTSO üyeleri, 7 Kasım Cumartesi günü MİTSO tarafından kaldırılan otobüsle İzmir’deki fuara giden oda üyeleri inşaat sektöründeki son yenilikleri görüp tanıma fırsatı buldu.
Milas Ticaret ve Sanayi Odası, isteyen üyelerini 5 – 8 Kasım tarihleri arasında İzmir Gaziemir’de düzenlenen Yapı Fuarı’na götürdü. 7 Kasım Cumartesi günü saat 09.00’da oda binası önünden kalkan otobüsle fuara giden oda üyeleri, fuarda inşaat ve ev dekorasyonu konusunda son yenilikleri görüş inceleme olanağı buldular. Fuarda MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte fuarı gezen MİTSO üyeleri inşaat sektöründeki yenilikleri hayranlıkla izlediler. Fuarda yalıtım, yapı kimyasalları, boya, çatı, kaba yapı, tesisat, asansör, doğrama (kapı, pencere), cephe, otomatik kapı, geçiş sistemleri, gölgelendirme, ince yapı, duvar ve döşeme kaplamaları, banyo, mutfak donanımları, kapı ve aksesuarları, elektrik, aydınlatma, otomasyon,y yazılım, iş makineleri, ev aletleri, nalburiye, hizmetler, yapısal çelik, prefabrike yapılar, yapım sistemleri başlıkları altında pek çok ürün ve hizmeti inceleme ve bunlar hakkında bilgi edinme fırsatı bulan MİTSO üyeleri, fuar ziyaretinin ardından yine odanın organizasyonu ile Milas’a döndüler.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO’un organizasyonu ile düzenlenen Turkey Build İzmir Yapı Fuarı gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada fuarlara verdikleri önemi belirterek “Fuarlar, gerek kendi yöremizin ürünlerinin sergilenmesi ve tanıtımı açısından gerekse üyelerimizin kendi işkollarıyla ve ilgi alanlarıyla ilgili yeni teknolojileri, yeni gelişmeleri tanımaları bakımından son derece önemli organizasyonlar. Biz de oda yönetimi olarak üyelerimizin bu tür organizasyonlardan yararlanabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. İzmir Yapı Fuarının, geziye katılan üyelerimiz açısından son derece yararlı geçtiğini söylemek isterim” diye konuştu.
20151107_133125_resized (1)