MİTSO YÖNETİMİ OYBİRLİĞİ İLE İBRA EDİLDİ.

03.03.2015 13:33

*MİTSO’nun Şubat ayı olağan meclis toplantısında, odanın ocak ayı kati mizanı da oybirliği ile kabul edildi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat ayı olağan meclis toplantısında odanın 2014 yılı gelir gider hesap çizelgeleri oybirliği ile onaylanarak yönetim kurulu ibra edildi. Oturumda,  Ocak ayı kati mizanı, oturama katılan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in başkanlığında açılan meclis oturumunda gündem gereğince odanın Ocak ayı kati mizanı oda genel sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. Kati mizan üzerine söz almak isteyen olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada, odanın Ocak ayındaki gelir, gider durumunu gösteren kati mizan oybirliği ile kabul edildi.

Daha sonra gündemin ikinci maddesi gereğince 2014 yılına ait gelir gider hesap çizelgeleri de kabul edilerek Yönetim Kurulu oy birliği ile ibra edildi. Daha sonra gündem dışı konularda konuşmak isteyen olmayınca MİTSO’nun Şubat ayı meclis toplantısı, Başkan Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.