MİTSO’DA “ÇALIŞANLARDA VERİMLİLİK VE HİZMET KALİTESİ” EĞTİMİ

13.02.2015 17:19

*Üye ve personel eğitimine önem veren ve bu konuda birçok eğitim düzenleyen MİTSO, şimdi de “Çalışanlarda Verimlilik ve Hizmet Kalitesini Arttırma” eğitimi verildi.

*MİTSO’nun yeni eğitimi 20 – 21 Şubat tarihlerinde “Çalışanlarda Aidiyet Duygusu” konusunda verilecek.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Güney Kalkınma Ajansı işbirliğinde personelin ve üyelerinin iş verimini arttırmak amacıyla bir eğitim düzenledi. GEKA’nın uzman eğitimcilerinden Özcan Toralı tarafından  verilen “Çalışanlarda Verimlilik ve Hizmet Kalitesini Arttırma Eğitimi”ne oda personeli ve oda üyelerinin yanı sıra isteyenler de ücretsiz olarak katıldılar.. Eğitim süresince eğitime katılanlara “Verimlilik nedir?, Kişisel verimliliği nasıl arttırabiliriz?, Kalite kavramı ve hizmette kalite nedir? Kişisel kalitemizi nasıl arttırabiliriz?” şeklindeki başlıklarda eğitim verildi. Eğitim, saat 09.00 – 16.00 arasında olmak üzere 7’şer saatlik iki gün üzerinden toplam 14 saat sürdü.

ÇALIŞANLARDA AİDİYET DUYGUSU EĞİTİMİ

MİTSO – GEKA işbirliğinde düzenlenen eğitimlerden bir başkası ise 20 – 21 Şubat’ta yine MİTSO’da yapılacak. “Çalışanlarda Aidiyet Duygusu” konulu bu eğitim de yine 09.00 – 16.00 saatleri arasında verilecek. Bu eğitime de oda personeli, oda üyeleri ve isteyenler ücretsiz olarak katılabilecekler.