DOLAR
36,4339
EURO
38,1549
ALTIN
3.438,13
BIST
9.602,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
7°C
Muğla
7°C
Açık
Pazartesi Hafif Kar Yağışlı
6°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
10°C

MİTSO’DAN GAZİLER GÜNÜNDE GAZİLERİMİZE YEMEKLİ KUTLAMA

MİTSO’DAN GAZİLER GÜNÜNDE GAZİLERİMİZE YEMEKLİ KUTLAMA
26.09.2017 15:11
1.379
A+
A-

Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi nedeniyle kutlanmakta olan “Gaziler Günü”nde Milaslı gazilerimize MİTSO tarafından öğle yemeği ikram edilerek kutlama yapılacak. Milas Arasta Park’ta gazilere öğle yemeği ikram edilerek yapılacak kutlamaya Milaslı gazilerimiz ile bazı protokol üyelerinin katılması bekleniyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bu ülkenin bağımsızlığı, özgürlüğü, birliği, bütünlüğü için canını vermiş şehitlerimize ve gazilik mertebesine erişmiş gazilerimize her zaman çok büyük saygı duyduklarını belirterek “Onların bu vatan için yaptıkları asla unutulmayacak. Gazilerimize, gösterdikleri çok büyük özverinin ve cesaretin asla karşılığı olmasa da hep birlikte yenilecek bir öğle yemeği ile teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz” diye konuştu.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası | Hayıtlı Mah. 23 Nisan Bulvarı No:172 Mİlas / MUĞLA | Tel : (0252) 512 1118 - 512 9009 - 5128275
Fax : (0252) 512 8999 | info@mitso.org.tr