MİTSO’dan GMYSEO’ ya kutlama ziyareti MİLAS’TA ODALAR ARASI İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

14.02.2018 14:01

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce genel kurulunu yapan Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası‘nı ziyaret ederek göreve yeniden seçilen Mustafa Sezgin ve yönetimini kutladılar. Ziyaret sırasında Milas’ta süregelmekte olan meslek odaları arasındaki işbirliğinin bundan sonra da süreceği vurgulandı

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen; kısa bir süre önce Milas Gıda Maddeleri Yapan ve Satanlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Sezgin’i ziyaret ederek kutladılar ve yeni görev dönemi için başarılar dilediler.

Ziyaret sırasında, her iki oda yöneticileri tarafından, Milas’ta yıllardır süregelmekte olan meslek odaları arasındaki işbirliğinin bundan sonra da süreceği vurgulandı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Mustafa Sezgin’i kutlayarak “Size ve yönetiminize yeni görev döneminizde başarılar diliyoruz. Milas’ta uzun süredir meslek odaları arasında güzel bir işbirliği sağladık. Bu işbirliğinin sonucunda Milas’ta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarlarını yaptık ve yapıyoruz. Yapı fuarını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bunlar hep odalarımız arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak başarıldı. Milas’ın çıkarları doğrultusunda, bu işbirliğinin ve dayanışmanın bundan sonra da sürmesini arzu ediyoruz. Bu işbirliğinin sürmesi için bizler MİTSO olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

MGMYSEO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezgin de MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Bizim de amacımız, üyelerimize ve Milas’a hizmet etmek. Bugüne kadar hep bunun çalışması içinde olduk. Bundan sonra da aynı amaçla çalışmaya devam edeceğiz. MİTSO’nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz; çok güzel, çok başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Milas için yaptığınız çalışmalar için sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyoruz. Milas’ın çıkarları için her zaman birlikte olacağız” dedi.

Yaklaşık 1300 üyesi bulunan Milas GMYSEO, kısa bir süre önce yaptığı ve Mustafa Sezgin’in tek aday olarak katıldığı seçimde üyelerinin desteğini sağlamış ve yeni yönetim kurulu Nedim Şimşek, Salih Ülgül, Veysel Güler, Volkan Yakkan, Özcan Tokay, Şafak Kaya, Ali Kabel, Nurullah Coşkuner’den oluşurken Denetim Kuruluna da Serdal Şen, Yusuf Bilge ve Derya Günaltay seçilmişlerdi.