MİTSO’DAN İZMİR’DEKİ 4. OTEL EKİPMANLARI VE EV DIŞI TÜKETİM FUARINA ÇAĞRI

08.01.2019 16:34

HORECA FAIR Ege Uluslararası 4. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı 20 / 23 Şubat 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenleniyor. Fuara katılım için fuarın organizatör firması Glplatform Fuarcılık ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Milas’tan ücretsiz otobüs kaldırılarak ilgili sektör temsilcilerinin ve Oda üyelerinin fuara gidiş gelişi sağlanacak. Fuara katılmak veya ziyaret etmek isteyen MİTSO üyelerinin 24 Ocak 2019 tarihine dek kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, otel ekipmanları ve ev dışı tüketimle ilgili meslek komiteleri ve Oda üyelerine fuara katılma çağrısı yaptı. Reşit Özer “Odamızın ilgili meslek komitesi üyeleri ile diğer Odamız üyeleri 4. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na katılmak isterlerse İzmir’e ücretsiz otobüs kaldıracağız. Fuarın organizatör firması ile yaptığımız anlaşma gereği otobüsler gidiş geliş ücretsiz olacak. Fuara katılmak isteyen Odamız üyelerinin 24 Ocak tarihine dek Odamıza başvurarak kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor” diye konuştu.