MİTSO’DAN ŞOFÖRLER ODASI’NA KUTLAMA: “MİLAS’IN YENİ FUAR ALANI GÜNDEMDE”

16.02.2018 15:55

*MİTSO Yönetiminin, yapılan genel kurul sonrası kutlama ziyaretinde bulunduğu Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası da Milas’a yeni bir fuar alanı yapılması görüşünü destek çıktı.

*İki Oda yönetimi de Bodrum karayolu kenarındaki Süt Birliği’nin önündeki araziye yeni fuar alanı yapılması konusunda görüş birliği içinde olduklarını belirttiler.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce genel kurulunu yapan Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında, Milas’ın yeni fuar alanı konusunda da iki oda yöneticileri arasında görüş alışverişinde bulunulurken Bodrum karayolu kenarında, Süt Birliği’nin önüne yapılması düşünülen yeni fuar alanına iki odanın da destek vermesi konusunda görüş birliği içinde oldukları belirtildi.

MİTSO Yönetimi, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen; bir süre önce yapılan genel kurulda yeniden başkan seçilen Nurol Paskal ve yönetimini kutlayarak hayırlı olsun, dileğinde bulundular.

MİTSO’nun ziyareti sırasında yaklaşan Milas 9. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile 2. Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’nın hazırlıkları da değerlendirildi. Görüşmede, Milas’ın modern bir fuar alanına olan ihtiyacı da gündeme geldi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Koru mevkiindeki Süt Birliği tesisleri önündeki alanın fuar alanı, kongre merkezi ve geleneksel ürün pazarı olarak düzenlenmesi konusunda girişimlerin sürdüğünü belirterek, “Milas’a en kısa sürede modern bir fuar alanı kazandırmak istiyoruz. Bunun için başta Kaymakamlık, Belediye ve Odalar olmak üzere kurumlar arası işbirliği çok önemli. Bugüne kadar Milas’ta sürdürdüğümüz Odalar arası diyalog ve işbirliğine yeni fuar alanı için de ihtiyacımız var” dedi.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal da, MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milas’ta her zaman kurumlar arası işbirliğini savunduklarını ve bu konuda her zaman üzerlerine düşeni yaptıklarını ifade etti. Nurol Paskal, yeni fuar alanının yapılması için de yine oda olarak destek olacaklarını anlatan Nurol Paskal “Süt Birliği’nin önündeki arazinin fuar alanı için düşünülmesini biz de destekliyoruz. Hatta, burada yapılacak yöresel ürün pazarı da Milas ürünlerinin tanıtımı ve pazarlamasında çok faydası olacaktır. Belki ileride, Koru köyünün pazarı da bu alanda düzenlenebilir” diye konuştu.

MİTSO Yönetiminin ziyaret ettiği Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın, bir süre önce yapılan genel kurulunda Nurol Paskal yeniden oda başkanlığına seçilirken yönetim kuruluna Ayhan Koç, Hasan Akyol, Ali Kayır, Ahmet Arıcı, Metin Karabıyık, Hasan Hüseyin Çalışkan, Kadir Gün, Özlem Şahin seçilmişlerdi. Odanın denetim kurulu ise; Osman Kırçın, Sercan Güneş ve Mehmet Ötenen’den oluşmuştu.