MİTSO’dan üye ziyaretleri: “İSTİHDAMI YERELDEN KARŞILIYORUZ”

22.02.2017 16:12

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, oda faaliyetleri hakkında üyelerin görüş, eleştiri ve önerilerini almak üzere ziyaretlere başladı. Oda yöneticilerinin ziyaret ettiği Efeler Özel Güvenlik Ltd. Şti. yöneticisi Mustafa Can, Milas ve Dalaman’da eğitim verdiklerini belirterek kendilerine gelen istihdam taleplerini yerelden karşıladıklarını ifade etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Hayati Çorbacı; oda faaliyetleri hakkında oda üyelerinin görüşlerini öğrenmek amacıyla üye ziyaretlerine başladılar. MİTSO yöneticileri Efeler Özel Güvenlik Eğitim Hizmetleri Danışmanlık ve Güvenlik Sistemleri Tic. Ltd. Şirketini de ziyaret ettiler. Şirket yöneticisi Mustafa Can ile görüşen MİTSO yöneticileri bugüne dek sürdürdükleri oda faaliyetleri hakkında bilgi verirken odanın hedeflerini de anlattılar.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Milas’ın ürünlerinin değerini bulması ve yurtiçindeki ve yurtdışındaki pazarlarda tanınması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Aynı zamanda yöremizde üretimi ve istihdamı arttırmak istiyoruz” dedi.

Efeler Özel Güvenlik firması yöneticisi Mustafa Can da Milas ve Dalaman’da özel güvenlik eğitimi verdiklerini, başta Bodrum ve Dalaman çevresinden güvenlikçi talepleri aldıklarını anlatarak “Biz Bodrum’dan ve Milas’tan gelen güvenlikçi taleplerini yerelden karşılıyoruz. Milas ve çevresinden eğitim verdiğimiz arkadaşlarımızı Bodrum’a gönderiyoruz. Aynı şeyi Dalaman’da da yapıyoruz. Dalaman çevresinden gelen güvenlikçi istihdam taleplerini de yine Dalaman çevresinde eğitim verdiğimiz arkadaşlardan karşılıyoruz. Firma olarak iyi bir seviyeye geldik. Çalışmalarımızda önce çalışanların SGK primlerini yatırmayı ve maaşlarını günü gününe ödemeyi ilke edindik. Bu düzende çalışıyoruz” diye konuştu.

MİTSO’nun çalışmalarını basından takip ettiklerini de anlatan Mustafa Can, “MİTSO, güzel çalışmalar yapıyor. Odamızın yaptığı çalışmaları beğeniyoruz. Özellikle zeytinyağına coğrafi işaret alınması, Milas’ın tanıtılması gibi önemli çalışmalar yapıldı. Sizlere teşekkür ederiz” dedi.