TOBB’nin Dış İlişkiler komisyonu Raportörü Reşit Özer de gitti TOBB ÖZBEKİSTAN’DA

TOBB’nin Dış İlişkiler komisyonu Raportörü Reşit Özer de gitti  TOBB ÖZBEKİSTAN’DA
14.12.2018 17:12

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile aralarında TOBB’nin

Dış İlişkiler Komisyonu Raportörü MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in de olduğu TOBB heyeti Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası toplantısına katılmak üzer Özebekistan’a gittiler. Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te yapılan toplantıya TOBB üyesi bazı Oda ve Borsa başkanları ile bazı kadın girişimciler de katıldılar.

TOBB heyetini Taşkent’te Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adham Ikramov ile Türkçe Konuşan Ülkeler Konseyi Genel Sekreter Baghdad Amrevev  ayrı ayrı düzenlenen yemeklerde konuk ettiler.

TOBB heyeti ile Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası arasında ekonomik işbirliği imkanlarının ele alındığı görüşmeler yapıldı.