MİTSOdan Vergi Dairesi Çalışanlarına Şölen

06.08.2013 17:30

Kutlanmakta olan ”Vergi Haftası” nedeniyle MİTSO Vergi Dairesi çalışanlarına Salı günü akşamı odanın lokalinde bir şölen verdi. Şölene Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd ARUNTAŞ ile Muğla Vergi Dairesi Grup Müdürleri Niyazi Kaya, Ahmet ARSLAN ve Zafer EVCİ de katıldılar.
Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, 22 – 28 Şubat tarihleri arasında kutlanmakta olan “Vergi Haftası” nedeniyle Milas Vergi Dairesi çalışanlarına Salı günü akşamı oda lokalin de bir şölen verdi. Milas Vergi Dairesi Müdürü M. Sait Sapan ile birlikte Vergi Dairesi çalışanlarının eşleriyle birlikte katıldıkları şölene Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd ARUNTAŞ ile Muğla Vergi Dairesi Grup Müdürleri Niyazi KAYA, Ahmet ARSLAN ve Zafer EVCİ de geldiler.

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd ARUNTAŞ, Muğla Vergi Dairesi Grup Müdürleri Niyazi KAYA, Ahmet ARSLAN ve Zafer Evci ile Milas Vergi Dairesi Müdürü M. Sait SAPAN, şölen öncesinde MİTSO yönetimini ziyaret ederek Vergi Haftası kutlamaları nedeniyle kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler. Ziyaret sırasında MİTSO Meclis Başkanı Reşit ÖZER, Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Başkan Yardımcıları Muzaffer ATICI ile Hüseyin MAT, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan CUNBUL ve Kemal ÇİMEN ile bir süre sohbet eden Vergi Dairesi yetkilileri bu sırada oda yöneticilerinin vergi mevzuatı konusundaki çeşitli sorularını da yanıtladılar ve uygulamalar hakkında açıklamalarda bulundular.

Ziyaret sonrasında MİTSO lokalin de düzenlenen şölene geçildi. Şölene Milas Vergi Dairesi çalışanları eşleriyle birlikte katılırlarken Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd ARUNTAŞ ve Milas Vergi Dairesi Müdürü M. Sait SAPAN, MİTSO Yönetimine, kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle MİTSO Yöneticilerine teşekkür ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA bir devletin temelinin vergi gelirleri olduğunu belirterek “Sizler ülkemizin temelini oluşturuyorsunuz. Sizlerin sayesinde toplanan vergilerle kamunun giderleri karşılanıyor, kamu yatırımları gerçekleştiriliyor, ülke savunması yapılıyor. Bizler bunun bilincindeyiz. Bu nedenle de sizlerin bu mutlu haftasında sevincinizi paylaşmak istedik. Tüm Vergi Dairesi çalışanlarına mutlu haftalar, memuriyet yaşamları boyunca mutlu ve huzurlu mesailer ve yaşamları boyunca başarılar dilerim” dedi.