MİTSO’NUN AKHİSAR TSO’DAN KONUĞU VAR

05.04.2019 16:32

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti. Akhisar’da da son yıllarda zeytin ve zeytinyağında hızlı bir üretim artışı olduğunu belirten Akhisar TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdayıoğlu, MİTSO’nun Milas zeytinyağına coğrafi işaret almasının da önemli bir başarı olduğunu söyleyerek Reşit Özer’i kutladı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de, konuk AkhisarTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdayıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti anlatarak Milas’ın ekonomisi hakkında açıklamalarda bulundu. Milas’ta bir yandan kaliteli zeytinyağı üretimini diğer yandan markalı üretimi teşvik etmeye çalıştıklarını anlatan Reşit Özer hedeflerinin, coğrafi işaret kalitesinde zeytinyağı üretimini arttırmak ve  bunları markalı ürün halinde ihracata yöneltmek olduğunu belirtti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaret sırasında konuk Akhisar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’na ziyareti anısına bir Hekatomnos anı tabağı armağan etti.