MİTSO’NUN DA ÜYESİ OLDUĞU TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU ALMANYA’DA YAPILDI

MİTSO’NUN DA ÜYESİ OLDUĞU  TÜRK-ALMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENEL KURULU ALMANYA’DA YAPILDI
10.12.2015 15:45

*Türk -Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Almanya’nın başkenti Berlin’de yapılan Genel Kurul toplantısına MİTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.

Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan protokol gereği 2004 yılında Köln merkezli olarak kurulan Türk – Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK)’nın Genel Kurul toplantısı Almanya’nın başkenti Berlin’de yapıldı. MİTSO’nun da üyesi olduğu TD-IHK’nın Genel kurul toplantısı için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Berlin’e gitti.
TD-IHK’nın Genel Kurul toplantısında 2014 yılı denetim raporu yapılan oylama sonucunda kabul edildi. Yönetim kurulu tarafından sunulan 2014 yılı bilançosu da onaylandı. Yönetim kurulunun 2014 bilançosunun hesapları da oylanarak ibra edildi. Daha sonra gündem gereği TD-IHK’nın 2016 yılı bütçesi de oylanarak kabul edildi.
Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası – TD-IHK, Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan bir protokol gereğince 2014 yılında Köln merkezli olarak kurulmuştu. Daha sonra TOBB üyesi birçok Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte MİTSO da TD-IHK’ye üye olmuştu.

FullSizeRender (2)