MİTSO’nun Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı. “MİLAS 7. ZEYTİN HASAT ŞENLİĞİNİ YAPIYORUZ”

28.10.2021 12:35

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan Milas 7. Zeytin Hasat Şenliğinin 13 – 14 Kasım’da yapılacağını açıklayarak meclis üyelerinin çalışmalara destek vermesini istedi.

MİTSO’nun ekim ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Yükselin başkanlığında yapıldı. Gündem gereği MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan odanın eylül ayı kati mizanı oturuma katılan üyelerin oybirliği ile kabul edildi. Buna göre; MİTSO’nun eylül ayı kati mizan cetvelinin borç ve alacak kısımlarının 2 milyon 184 bin 555 TL olduğu, borç ve alacak bakiyelerinin ise 693 bin 273 TL olduğu oybirliği ile kabul edilmiş oldu.

Meclis toplantısında konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan Milas 7. Zeytin Hasat Şenliği’nin 13 / 14 Kasım 2021 tarihinde yapılacağını açıkladı. Reşit Özer şenliğin yine Milas Kaymakamlığının öncülüğünde kurumlar arası işbirliğiyle yapılacağını belirterek “Milas’ta bu yıla kadar odamızın da destek ve katkılarıyla başarıyla yapılmakta olan Zeytin Hasat Şenliğini bu yıl 13 / 14 Kasım tarihlerinde yapacağız. Siz değerli meclis üyesi arkadaşlarımızın da bu şenliğe aktif olarak katılmanızı ve destek vermenizi bekliyoruz” diye konuştu.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de TOBB’nin Demokrasi ve Özgürlükler Adasında yaptığı meclis başkanları toplantısına katıldığını belirterek toplantıyla ilgili izlenimlerini ve aldığı notları anlattı. Mustafa Yüksel, meclis başkanları toplantısında çok çeşitli konuların dile getirildiğini belirterek “Özellikle uyuşmazlıklarda mahkemelere gitmeden önce tahkime gidilmesi çağrısı yapıldı. Tahkimin, mahkeme sürecine göre çok daha hızlı sonuçlandığı ve çok daha ekonomik olduğu anlatıldı” dedi.