MİTSO’nun Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. EYLÜL AYI KAT’İ MİZANI OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

30.10.2019 08:58

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda, Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu, bir önceki ayın kati mizanını okundu. Mizan üzerinde söz almak isteyen üye olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada, Eylül ayı kat’i mizanı, oylamaya katılan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısında söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, son bir ay içinde yapılan oda faaliyetleri hakkında üyelere açıklamalar yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Özer, OSB’de arsa düzleme ve gereken yerlere istinat duvarı yapımı için ihale yapıldığını, ihaleye dört firmanın katıldığını,. 3 Milyon 345 bin 160 TL keşif bedeliyle yapılan ihaleyi ITS Ltd. Şirketi’nin yüzde 29.89 kırımla 2 milyon 345 bin 29 TL’ye aldığını anlattı. Reşit Özer, ihale koşullarına göre OSB’deki sanayi parsellerinin düzlenmesi ve gereken yerlere istinat duvarı yapılması işinin, ihale sözleşmesinin imzalanması ve yer tesliminin ardından 180 günde tamamlanacağını ifade etti. Özer, meclis üyelerini 2 / 3 Kasım tarihlerinde yapılacak Milas 6. Zeytin Hasat Şenliğine davet etti.