MİTSO’NUN NİSAN AYI MİZANI OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ.

29.05.2017 14:22

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs ayı olağan meclis toplantısında Nisan ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edildi.

Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in yokluğunda Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem Akyürek tarafından açılan meclis toplantısında Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından Nisan ayı kati mizanı okundu. Mizan üzerine söz almak isteyen üye olmayınca yapılan oylamada kati mizan oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, mayıs ayı faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. TOBB’nin 73’üncü Genel Kurul toplantısı nedeniyle Ankara’da bulundukları süre içindeki temasları hakkında da bilgi veren Reşit Özer, Sümer Holding ile görüştüklerini ve Milas halılarının coğrafi işaret patent haklarının devralınması için resmi başvuruda bulunduklarını ve kısa sürede sonuç alınacağını açıkladı.