MUĞLA GENÇ GİRİŞİMCİLER BAŞKAN YARDIMCISI ERDEM TUNA

06.08.2013 17:55

Muğla’da yapılan TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi toplantısı yapıldı. Toplantıya Milaslı Genç Girişimcilerden Erdem Tuna, Kadın Girişimcilerden Münevver Mat ile Feray Serat katıldılar. Yapılan seçim sonucunda Muğla Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanlığına Muğla Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden Deniz Ülgen seçilirken Başkan Yardımcılıklarına MİTSO üyesi Erdem Tuna ve Bodrum Ticaret Odası üyesi Süleyman Uysal seçildiler.

Muğla İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Muğla Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden Sultan Yılmaz, Başkan Yardımcılıklarına Marmaris Ticaret Odası’ndan Şadan Önen ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Sibel Bayhan seçildiler.

TOBB Muğla İl Genç Girişimciler İcra Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Bodrum Ticaret Odası’ndan; Emin Palalı, Ali Karakaya, Süleyman Uysal, Marmaris Ticaret Odası’ndan Halil Ergün Karadağ, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Erdem Tuna, Emrah Mergen, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Burçin Alpözen, Fatih Göyce, Yalçın Burak Alp, Deniz Ülgen, Muğla Ticaret Borsası’ndan Süleyman Tunahan Özçakır, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Abdullah Yılmaz, Emre Elbir, Karaca Özmen Balcı, Mustafa Murat Can.