MUĞLA’NIN İMALAT SANAYİ ENVANTERİ OLUŞTURULUYOR

15.02.2016 08:40

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MİTSO) da proje ortağı olduğu Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) hibe destekli projesi kapsamında Muğla ilinin sanayi envanteri oluşturulacak. ‘Muğla İli İmalat Sanayi Envanteri’ adıyla yürütülecek çalışma kapsamında Muğla ve ilçelerinde beş veya daha fazla çalışanı olan imalat sanayi firmalarıyla yüz yüze görüşerek anket çalışması yürütülecek. Bu çalışmayla Muğla ilindeki imalat sanayinin potansiyeli, sektör çeşitliliği ve kapasiteleri ortaya çıkarılacak.

MUTSO’nun koordinatörlüğünde başlatılan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından yürütülecek Muğla İli İmalat Sanayi Envanteri Projesi’ne MİTSO’nun yan ısıra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Marmaris Ticaret Odası ve Bodrum Ticaret Odası da proje ortağı olarak destek veriyorlar.