Muhtarlar Labranda Konferans Salonunda bir araya geldiler

06.08.2013 17:24

Toplantıda muhtarlara yönelik bir konuşma yapan Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği ve Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Sendikası Genel Başkanı Mustafa Altay, “muhtarlarımızın ödeneği ödenekten maaşa dönüştürülüp en az asgari ücret verilmesi ve sosyal güvencenin de devlet tarafından ödenmesini talep ediyoruz” dedi.

İlçemiz mahalle ve köylerinde görev yapan muhtarlar önceki gün MİTSO Labranda Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Saat 18’de başlayan toplantıya; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Tuna, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Milas Şubesi kurucu üyesi Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği ve Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Sendikası Genel Başkanı Mustafa Altay, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Milas Şubesi Başkanı Hacıilyas Mahallesi Muhtarı Yener Karaca katıldı.