OTOKOÇ OTO AVİS / BUDGET MİTSO’DA

19.11.2021 13:49

Türkiye’nin önde gelen otomotiv kuruluşlarından olan Otokoç Otomotivin Avis  / Budget, Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Avis / Budget Kurumsal Satış Kıdemli Danışmanı Devin Övgün Başara ile aynı kuruluşun Milas Bodrum Havalimanı Ofis Müdürü Melih Şengör, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘i ziyaret ettiler. Özer’e kurumsal faaliyetlerini anlatan Avis / Budget yetkilileri MİTSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek faaliyet alanlarıyla ilgili konularda işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Avis / Budget yetkilileri Devin Övgün Başara ile Melih Şengör‘ün ziyaretlerinden  duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Reşit Özer, gerek Otokoç Otomotiv’in gerekse Avis / Budget’in Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından olduğunu belirterek işbirliği önerilerini değerlendireceklerini bildirdi.