Reşit Özer – Enver Tuna : MİLASA HİZMET HİÇ BİTMEZ, TEŞEKKÜR EDERİZ

Reşit Özer –  Enver Tuna : MİLASA HİZMET HİÇ BİTMEZ, TEŞEKKÜR EDERİZ
06.08.2013 18:01

9 Mayıs Perşembe günü yapılan MİTSO meslek grupları seçiminin ardından MİTSO Meclis Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna seçime katılarak oy kullanan ve seçimlerin olgun bir ortamda ve disiplin içinde geçmesi için gereken özveri ve duyarlığı gösteren oda üyelerine teşekkür ettiler. Görev süreleri, temsili anlamda yeni meclis başkanı ve yönetim kurulu seçimine dek halen sürmekte olan MİTSO Meclis Başkanı Reşit Özer ile Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna’nın seçim sonuçlarına ilişkin basın açıklamaları şöyle:

Meclis Başkanı Reşit Özer :

“9 Mayıs 2013 Perşembe günü yapılan MİTSO meslek grupları seçimleri, üyelerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyla olgun bir havada, örnek gösterilecek bir ortamda yapılmıştır. Seçimlerin böylesine düzenli ve disiplin içinde geçmesi için gereken titizliği en üst düzeyde gösteren başta İlçe Seçim Kuruluna ve Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne odamız ve şahsım adına en içten teşekkürlerimi sunarım. Seçimlere katılarak oy kullanıp tercihlerini yansıtan değerli üyelerimizi, odamızın demokratik yapısına sağlamış oldukları katkı nedeniyle kutluyor ve teşekkür ediyorum. Birlikte çalışarak güzel hizmetler ortaya koyduğumuz değerli meclis üyelerimize bu güne dek vermiş oldukları hizmetler nedeniyle kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni seçilen meslek komitesi üyelerimize, yeni seçilen meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Yapılan bu seçimlerin odamıza ve Milas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum”.

Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna :

“Bakanlar Kurulu tarafından alınan karar gereğince Mayıs – Haziran 2013 tarihlerinde yapılması gereken MİTSO meslek grupları seçimini 9 Mayıs 2013 Perşembe günü yapmış bulunuyoruz. Seçimler, tüm kamuoyunun takdir edeceği ve ettiği gibi çok üst düzeyde demokratik bir olgunluk içinde geçmiştir. Oda seçimlerinin böylesine üst düzey bir olgunlukta geçmesinde hiç kuşkusuz başta İlçe Seçim Kurulu’nun önemli bir payı vardır. Aynı şekilde Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü de önemli bir paya sahiptir. Yine yönetim kurulumuzun oluşturduğu seçim ortamı, yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle seçimlerde aday olan üyelerimizin göstermiş oldukları sağduyulu yaklaşım, MİTSO’da ve Milas’ta demokrasi kültürünün ne kadar yerleşmiş olduğunun bir göstergesidir. Oda üyelerimizin mesai günü olmasına rağmen işlerinden feragat edip odamıza oy kullanmaya gelmiş olmaları ve seçimlere büyük ilgi göstermeleri de yine odamızdaki ve Milas’taki demokrasi kültürünün açık bir yansımasıdır. Yapılan seçimlerle birlikte MİTSO’da yeni bir hizmet dönemi başlamaktadır. Bu nedenle; seçimlerin büyük bir düzen içinde yapılmasını sağlayan Milas İlçe Seçim Kurulu’na, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne, seçimlerde görev alan personele, seçim sürecinin karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde geçmesini sağlayan ve ortamın gerilmesine izin vermeyen adaylara, seçimlere katılarak oy kullanan ve odamızda demokrasinin kökleşmesine çok değerli katkı sağlayan değerli üyelerimize ve odamızdan ilgi ve desteğini eksik etmeyen Milas kamuoyuna en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim kazananıyla, kaybedeniyle bir bütündür. Bu anlamda seçimlerde aday olup seçilemeyen değerli üyelerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Seçilen üyelerimizi kutluyor ve yeni hizmet döneminde çok verimli çalışmalar yapmalarını ve başarılı olmalarını yürekten diliyorum. Seçim sonuçlarının odamıza ve Milas’a hayırlı olmasını diliyorum. Görevler, görev yerleri değişir ama Milas’a ve bu ülkeye hizmet hiç bitmez. Asıl olan Milas’ımıza ve ülkemize hizmettir. Şu anda MİTSO’ya bir dönem daha dolu dolu hizmet vermiş olmanın huzurunu ve görül rahatlığını duyuyorum. Bu duygularla seçimlerde bizlere destek vermiş olan tüm üyelerimize, dostlarımıza ve Milaslılara en içten duygularla teşekkür ediyorum.”.