T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – TOBB İŞBİRLİĞİNDE “MESLEĞİM, HAYATIM İŞ VE STAJ PROGRAMI”

28.10.2022 12:43

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  “Mesleğim, Hayatım Portalı İş ve Staj Programı” oluşturuldu.

Protokol kapsamında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile TOBB arasında başlatılan işbirliği ile “Mesleğim, Hayatım Portalı” aracılığı ile şirket çalışanlarının eğitim sürecine kazandırılması, öğrenci ve mezunlara ulusal ve uluslararası şirketler bünyesinde staj ve istihdam olanaklarının sağlanması amaçlanıyor. Bakanlık ve TOBB işbirliğinde başlatılan program kapsamında https://mhbasvuru.meb.gov.tr/login internet sitesi hazırlanarak uygulamaya koyuldu. Söz konusu link üzerinden yapılacak girişlerle ulaşılacak “İşletme Rehberi” doğrultusunda sisteme giriş sağlanarak programın ayrıntılarına ulaşılabilecek.

Yazı detayını buraya yazınız