TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLUNDAN MİTSO BAŞKANI ENVER TUNAYA DOĞUM GÜNÜ PASTASI

06.08.2013 17:51

7 Ekim’de 60. doğum gününü kutlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna’ya sürpriz bir doğum günü pastası geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun gönderdiği doğum günü pastası oda personeli tarafından kendisine ikram edildi. Sürpriz kutlama pastası nedeniyle çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu belirten Enver Tuna “Hayatımda ilk kez böyle sürpriz bir kutlamayla karşılaştım. Çok mutlu oldum. Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu bu konularda çok hassas. Böylesine özel günleri hiç unutmuyor. Kendisine teşekkür ediyorum” diyerek pastanın üstündeki mumları söndürdü. Daha sonra pastayı keserek MİTSO yönetim kurulu üyeleriyle personeline ikram eden Enver Tuna günün anısına yönetim kurulu ve personelle birlikte fotoğraf çektirdi.