TOBB – MİTSO İŞBİRLİĞİNDE 600 ÖĞRENCİYE MONT VE AYAKKABI YARDIMI

24.10.2013 15:42

DSCF4430Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğinde Milas’ta ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kışlık mont ve ayakkabı dağıtıldı.

TOBB tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Türkiye genelindeki oda ve borsalarla birlikte MİTSO’ya da, okulların açılmasının ardından 30 bin TL gönderildi. Gelen para ile MİTSO üyesi işyerlerinden teklif alınarak en düşük tekliften mont ve ayakkabı vermeyi kabul eden işyerlerinden eşit miktarda mont ve ayakkabı satın alındı. Alınan montlar ve ayakkabılar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye dağıtıldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB’nin ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amacıyla Türkiye genelinde bir yardım kampanyası düzenlediğini belirterek “TOBB, üyesi olduğu oda ve borsalara, yörelerindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla belli miktarlarda para gönderdi. Bu kapsamda MİTSO’ya da 30 bin TL geldi. Biz de bu yıl birer kışlık ayakkabı ve mont armağan ederek öncelikle köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindirmek istedik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirlemiş olduğu 600 öğrencimize kışlık mont ve ayakkabı armağan ettik” diye konuştu.

TOBB’den gelen parayla MİTSO tarafından oluşturulan yardım paketleri, öğrencilere verilmek üzere okulların yöneticilerine teslim edildi.