TRT Haber, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile röportaj yaptı: “MİLAS ZEYTİNYAĞINA MARKA DEĞERİ KAZANDIRDIK”

TRT Haber, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile röportaj yaptı:    “MİLAS ZEYTİNYAĞINA MARKA DEĞERİ KAZANDIRDIK”
21.11.2019 17:13

Son günlerde Milas Ticaret ve Sanayi Odasının başta Milas zeytinyağı olmak üzere yaptığı faaliyetlerinin basın yayın organlarında sık sık çıkması üzerine TRT Haber’in İzmir ekibi de Milas’a gelerek MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile bir röportaj yaptı.

TRT’nin Haber  dairesinden İzmir ekibi muhabiri Gül Benli ve Kameraman Altan Ayhan, TRT’nin Milas temsilcisi Volkan Yıldız ile birlikte MİTSO’yu ziyaret ettiler.TRT Muhabiri Gül Benli’nin sorularını yanıtlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “MİTSO olarak Milas zeytinyağının markalaşması konusunda çok büyük bir adım attık. Milas zeytinyağına coğrafi işaret alınca hem üreticide, hem tüketicilerde bir bilinçlenme oluşmaya başladı. Milas zeytinyağında marka sayımız 54’ü buldu. Bu daha da artacak. Şimdiki hedefimiz, Milas zeytinyağına AB’den de coğrafi işaret almak olacak. Bunun için başvurumuzu yaptık. Sonucu bekliyoruz” diye konuştu.