MİTSO : Darbelere karşıyız

20.07.2016 10:53

HALKIN İRADESİ DIŞINDA BİR GÜÇ TANIMIYORUZ,

DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ.

Demokratik sisteme karşı yapılmaya kalkışılan darbe girişimini kabul etmiyoruz. Seçenlerin iradesine, seçilenlerin seçilmiş olmaktan doğan hak ve yetkilerini gasp etmeye yönelik darbe girişimine karşı çıkıyor, milli iradeyi temsil eden seçilenlerin yanında olduğumuzu ve her zaman da olacağımızı haykırıyoruz.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından laik ve demokratik ilkeler üzerine kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti’nin milli egemenliğinin asıl dayanağı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin iradesi dışında bir iradeyi kabul etmiyoruz.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak; tüm üyelerimizi halkın iradesini hiçe sayan darbeye karşı çıkmaya, demokrasimize sahip çıkmaya çağırıyoruz.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir”

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu