MİTSO’DAN 4. ZEYTİN, ZEYTİNYAĞI VE TEKNOLOJİLERİ FUARI’NA DAVET

09.04.2014 13:16

*MİTSO, üyelerinin fuara katılabilmeleri için Fuarın organizatör firması ile işbirliği yaparak Cumartesi günü saat 09.00’da İzmir’e ücretsiz otobüs kaldıracak.

10 – 13 Nisan tarihleri arasında İzmir’de 4. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı düzenleniyor. Milas Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini fuarı ziyaret etmeye davet ediyor.

MİTSO, konuyla ilgili üyelerinin fuarı ziyaret edebilmeleri amacıyla fuarın organizatör firmasıyla işbirliği yaparak 12 Nisan Cumartesi günü saat 09.00’da, İzmir’e ücretsiz otobüs kaldıracak. İzmir 4. Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı’na katılmak isteyen MİTSO üyelerinin 10 Nisan Perşembe günü saat 16.00’ya dek MİTSO’nun 512 11 18 numaralı telefonuna adlarını kaydettirmeleri gerekiyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer Milas’ta 83 tane faal zeytinyağı fabrikası bulunduğunu belirterek “Milas, Türkiye’nin en önemli zeytincilik merkezlerinden birisidir. Türkiye’nin zeytin ağacı varlığının yaklaşık yüzde 10’una sahip olan ilçemizde 83 tane de faal zeytinyağı fabrikamız vardır. Zeytinin var yılında Milas’ta zeytinin bol olduğu var yılında 10 ila 18 bin ton arasında zeytinyağı elde edilmektedir. İlçemiz ekonomisi için son derece önemli bir ürün olan zeytinciliğimizin gelişmesi için mutlaka zeytincilik konusundaki teknolojik gelişmeleri yakından izlememiz gerekmektedir. Bu nedenle İzmir 4. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı özellikle zeytincilerimiz ve zeytinyağcılarımız için bulunmaz bir fırsattır. Fuarın organizatör firması ile işbirliği yaparak fuara Milas’tan ücretsiz otobüs kaldıracağız. Katılmak isteyen üyelerimizin en geç 10 Nisan Perşembe günü saat 16.00’ya dek, otobüs rezervasyonu için odamıza adlarını yazdırmaları gerekmektedir” diye konuştu.