DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46










\

\
15.11.2022 16:35
0
A+
A-

ABD’de yaşayan, Milas’ta zeytinlik satın alarak zeytin ve zeytinyağı üretimine başlayıp ABD’ye zeytinyağı ihraç etmeyi hedefleyen Emine Çatalbaş Colin ve eşi Mark Colin, firma çalışanlarıyla birlikte Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler. Firma sahibi Emine Çatalbaş Colin, Mark Colin ile firma müdürü Nilgün Eren, firma muhasebecisi Hayriye Gürkan ve firma yetkililerinden Burçin Perçin, Reşit Özer’e firma olarak hedeflerini anlattılar. Amaçlarının Milas’taki zeytinliklerinden elde ettikleri zeytinyağlarını ABD’ye ihraç etmek olduğunu belirten firma sahibi ve ürettikleri zeytinyağlarının markasına adını veren Emine Çatalbaş Colin, kurmakta oldukları tesislerinde modern anlayışla zeytin ve zeytinyağı üretmeyi ve ürettikleri zeytinyağını ihraç etmek olduğunu ifade etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Eminems firması sahip ve çalışanlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine başarılar diledi. Özer, MİTSO olarak Milas’ta yaptıkları yatırımlar nedeniyle Eminems firması sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ederek “MİTSO olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Eminems firması sahipleri Emine Çatalbaş Colin ve Mark Colin ile firma çalışanları daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte ziyaretleri anısına Atatürk büstü önünde bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yazı detayını buraya yazınız