MİLAS’IN ÜRÜNLERİ, İSTANBUL FUARINDA ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

15.01.2014 13:35

*Milas Belediyesi – MİTSO işbirliğinde halısından zeytinine, zeytinyağından sabununa, Labranda suyundan balına Milas’ın ürünleri İstanbul’da düzenlenen 5. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’nda tanıtıldı.

*9 – 12 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen fuarda tanıtılan Milas ürünleri çok büyük ilgi ile karşılandı.

*Milas ürünlerinin tanıtıldığı 70 metrekarelik Milas standını gezenler, Milas Belediyesi ve MİTSO’nun işbirliğini överken fuarda MİTSO’dan başka bir ticaret ve sanayi odasının bulunmamasını eleştirdiler.

Milas’ın ürünleri İstanbul’daki 5. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’nda  büyük bir başarıyla tanıtıldı. Milas Belediyesi ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğinde fuarda açılan 70 metrekarelik stantta tanıtımı yapılan Milas halıları, zeytini, zeytinyağı, balı, Labranda suyu çok büyük bir ilgi görürken bol bol da ürün satışı yapıldı.  9 – 12 Ocak 2014 tarihleri arasında açık kalan fuarda Milas Belediyesi ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği de çok büyük övgü aldı. Diğer şehirlerin ticaret ve sanayi odalarının fuarda yörelerinin ürünlerinin tanıtımına destek vermediğini belirten ziyaretçiler bu konuda MİTSO’nun girişimini ve önderliğini övdüler ve MİTSO’nun bu girişimini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na mektup yazarak anlatacaklarını ifade ettiler. Fuardaki Milas standını ayrıca İstanbul’da yaşayan Milaslılar da ziyaret ettiler ve stantta Milas hasretini giderdiler.

Fuardaki Milas standında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve eşi Elif Tokat, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit ve MİTSO AR-GE ve Dış İlişkiler Memuru Gülay Aytaç, Milas standını ziyaret edenlere yakın ilgi gösterdiler. Konuklara Milas’ı tanıtan broşürler veren Belediye ve MİTSO temsilcileri, ziyarete gelenleri Milas’a davet ettiler.

İstanbul Muğlalılar Derneği Başkanı İlker Gören de Milas standını ziyaret etti. Uzun süre stantta kalarak Milaslılarla birlikte konukları karşılayan İlker Gören ve Milas’ın ve Muğla’nın tanıtımına destek veren İlker Gören Milas Belediyesi ve MİTSO’nun işbirliğini takdirle karşıladığını belirtti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO’nun her fırsatta bu tür fuarların, Milas’ın ve ürünlerinin tanıtımı için çok önemli olduğunu anlatmaya çalıştığını belirterek “Biz istiyoruz ki, bu fuarlara Milas’tan daha çok üreticimiz katılsın. Milas’ımızı ve ürünlerimizi tanıtsınlar. MİTSO olarak biz kendilerine her konuda destek vereceğiz. Gerek yurt içindeki fuarlarda, gerekse yurt dışındaki fuarlarda ürünlerimizi ve Milas’ı tanıtmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. İstanbul fuarında da bir kez daha gördük ki, Milas’ın ürünleri çok ilgi görüyor. Katılanlar güzel satışlar yapıyorlar. İsteğimiz, bundan sonra bu fuarlara daha çok katılım olsun. Sonuçta başarılı bir fuar organizasyonu ile Milas’ın tanıtımını yaptık. Belediyemizle de güzel bir işbirliğimiz oldu. Bu işbirliği bundan sonra da sürecek ve Milas’ın tanıtımı için elbirliğiyle çalışacağız” diye konuştu.

haber2 haber3haber2