2009 Rhodexport 2. Rodos Fuarı

06.08.2013 17:26

İlki 9-11 Aralık 2006 tarihleri arasında Muğla, Milas, Marmaris, Fethiye, Bodrum Ticaret Odaları, Muğla Ticaret Borsası ve Bodrum, Marmaris, Fethiye Deniz Ticaret Odaları destekleri ile Yunanistan’ın Rodos Adası’nda düzenlenen “Rodos Fuarı”nın yoğun ilgi görmesi üzerine fuarın 2009 yılında tekrar düzenlenmesine karar verildi.
Muğla Bölgesi Ticaret Odaları tarafından düzenlenecek olan Rodos Fuarı 30 Ekim – 2 Kasım 2009 tarihleri arasında Rodos Palace Hotel Salonlarında yapılacak. Fuarın turizm sezonu sonunda yapılmasının amacı; katılımcı firmaların yenileme ve dekorasyon çalışmalarına girecek olan tesisler ile bağlantı yapmalarını sağlamak. YUNAN ADALARINDAKİ OTELLER AVRUPA BİRLİĞİ BÜTÇESİNDEN HİBE ALDI
Avrupa Birliği üyeliği ile birlikte Yunanistan’ın ekonomisi de hızlı bir gelişim süreci içine girdi. Avrupa Birliği’nin üye ülkelerin ekonomilerini geliştirmek amacıyla oluşturduğu fondan Yunanistan’a 180 milyon Euro’luk bir katkı sağlaması ile Yunan hükümeti söz konusu ödeneğin ülke turizmini geliştirmede kullanılmasını kararlaştırdı. Yunan hükümeti de bir kanun çıkararak, 7 maddeden oluşan bir liste yayımladı ve listedeki tüm başlıkların yenilenmesi halinde söz konusu yenileme harcamalarının % 50’sinin nakit olarak turizm işletmelerine ödeneceğini açıkladı. RODOS FUARI’NA KİMLER KATILABİLECEK?
30 Ekim -2 Kasım 2009 tarihleri arasında Yunanistan’ın Rodos Adası’nda 2. düzenlenecek olan “Rodos Fuarı”na aşağıdaki sektörlerden firmalar katılabilecek.

Mermer ve Doğal taş Ürünleri
Bölme Duvarlar
Çevre Düz. – Peyzaj
Cephe ve Çatı Kaplama
Yürüyen Merdivenler & Asansör vb.
Diğer İş Kolları
Bilgi için BODTO Halkla ilişkiler tel: 316 14 12 ADA Export 0252 412 4341 – 0532 3002006 http://www.rhodexport.com