6. Ege İlleri Tanıtım Etkinliği Ankarada yapıldı.

06.08.2013 18:00

Ankara’da, 11 – 15 Nisan 2013 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri Etkinliklerinde Milas’ı MİTSO tanıttı. MİTSO’nun öncülüğünde oluşturulan Milas standında Milas halısı, zeytin ve zeytinyağı, sabunu, balı, balığı, Çomakdağ elişleri tanıtıldı.

Bu yıl 6.’sı düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinliklerinde Muğla ve ilçeleri çeşitli etkinliklerle tanıtıldı. Muğla Valiliği, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muğla Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Marmaris Ticaret Odası, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Muğla Eğitim ve Çevre Koruma Vakfı’nın işbirliğinde Muğla’nın tanıtımı yapıldı. Muğla evleri, Datça bademi, Bodrum mandalinası, Milas halısı, balı ve balığı ile tanıtıldığı etkinlikte Muğla standını Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, AKP Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve pek çok konuk ziyaret ettiler. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindekiler de Muğla ve Milas stantlarına ziyarette bulundular.

6. Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliğinde MİTSO tarafından hazırlanan Milas standında yer alan Milas halıları, zeytini, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, balı ve balığı ziyaretçilerden çok ilgi gördü.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, amaçlarının her platformda Milas ve Milas’ın ürünlerini tanıtmak olduğunu belirterek “Bu yıl 6.’sı yapılan Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliğinde de yine ilçemizi tanıtmak için sorumluluk üstlendik ve elimizden geleni yaptık. Bu tür etkinliklere, Milas’taki tüm kurum ve kuruluşların katkısıyla ve tüm üyelerimizin aktif desteği ile katılmamız gerekir. Gelecek yıllardaki etkinliklere tüm Milas olarak el birliği ile katılırsak bunun Milas’ın tanıtımı için daha iyi olacağına inanıyorum. Her şeye rağmen bu yılki Ege İlleri Tanıtım Etkinliğinde Milas’ımızı tanıtmak için elimizden geleni yaptık. Etkinlikte standımızın görmüş olduğu ilgi de bunun bir göstergesidir. Ancak gelecek yıllarda daha iyisini yapmamız gerekir” diye konuştu.