9. Bodrum Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı

06.08.2013 17:28

9 yıldan beri her yıl Nisan ayında açılan Bodrum Otel ve Gıda Fuarı hazırlıkları ekonomik krize rağmen büyük bir hız kazandı. Durgun geçen 2009 yazından sonra yeni yılda özellikle Avrupa’da turizm hareketinin büyük bir patlama yaşayacağını ve Türkiye’nin de bundan çok olumlu olarak etkileneceğini gören Bodrumlu işletmeciler Nisan ayında yapılacak fuara büyük önem veriyorlar.
9 yıldır Bodrum’un turizmden sonraki bir özelliği haline gelen Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı bu yıl 7 – 10 Nisan 2010 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Tarihi, güneşi ve denizinin yanı sıra BODRUM FUARLARI ile de tanınmaya başlayan Bodrum, her yıl ilkbaharda yani tam da tesislerin yenilendiği ve yaza hazırlandığı dönemde tüm turizm ve gıda sektörünü ağırlamaya hazırlanıyor.

Ege ve Akdeniz’in önemli turizm merkezlerinden olan Bodrum, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin birçok köşesinde yaşayan yüz binlerce insana tatil imkanları sunuyor. Son zamanlarda başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde de insanlar Bodrum’da tatil yapma ve ev alma arzusu taşıyor.
Bu gibi nedenlerle her gün daha da artan turizm tesislerinin ihtiyaçları dağ gibi artıyor. İşte Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı bu sorunu çözmek amacıyla her yıl ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor.
Bodrum’da Otel, motel, pansiyon, lokanta, bar vb. hizmetler veren eğlence ve konaklama tesislerini yaza hazırlamayı hedefleyen OTEL’ON Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı Bodrum’a önemli katkılar sağlıyor, ticari hayatı canlandırıyor, ekonomik kaliteli ve güncel imkanlar sunuyor.
İzmirli TUNAJANS tarafından 9. kez düzenlenecek olan OTEL’ON Fuarı; Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, BODER Bodrum Otelciler Derneği, İzmir Ticaret Odası ve KOSGEB destekleri ile gerçekleştirilecek.
Fuarın Tarihi: 07 Nisan 2010 Çarşamba – 10 Nisan 2010 Cumartesi Fuarın Yeri: Bodrum, Merkez Garaj, Kapalı Pazar Yeri Fuar Ziyaret Saatleri: 7, 8, 9 Nisan 2010: 12,00-20,00 / 10 Nisan 2010: 12,00-19,00