DOLAR
32,3819
EURO
34,6738
ALTIN
2.405,49
BIST
10.077,25










MUĞLA AKP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ARSLAN MİTSO’DA

MUĞLA AKP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ARSLAN MİTSO’DA
06.11.2013 12:11
0
A+
A-

AKP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Ankara Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Ömer Bülent Arslan ve beraberindeki partililer, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Bir süre MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüşen Ömer Bülent Arslan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olursa yapacağı projelerden söz ederek destek istedi.

 

AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ömer Bülent Arslan ve beraberindeki partililere ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda çalışmaları, Milas ekonomisi ve Milas’ın beklentileri konusunda açıklamalarda bulundu. MİTSO’nun öncelikli konusunun OSB’nin bir an önce tamamlanması ve yatırımların başlaması olduğunun altını çizen Reşit Özer Milas zeytin ve zeytinyağının tanıtımı ve coğrafi işaret alınması konusunda yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Milas’ın ürünlerinin tanıtımı amacıyla Milas – Bodrum Havalimanı’nda stant açılması için sürdürülen temaslarda son aşamaya gelindiğini anlatan Reşit Özer, MİTSO’nun girişimleriyle Milas – Bodrum Havalimanı’na kargo gümrüğü açılmasının kesinleştiğini sözlerine ekledi.

 

Daha önce Milas Tarım İlçe Müdürlüğünde veteriner hekim olarak görev yaptığını ve ardından Muğla Tarım İl Müdürlüğüne atandığını, şimdi ise Ankara’da Atatürk Orman Çiftliği müdürlüğü yapmakta olduğunu anlatan Ömer Bülent Arslan, Milas’ın başta Çomakdağ köyleri olmak üzere 7 – 8 köyünün kültür turizmi ve ekoturizm için çok uygun olduğunu belirterek Büyükşehir belediye başkanı seçilmesi durumunda buralarla özel olarak ilgileneceğini söyledi. MİTSO’nun çalışmalarını da yakından izlediklerini anlatan Ömer Bülent Arslan MİTSO’nun Milas halısı ile zeytin ve zeytinyağına coğrafi işaret alınması için yapacağı çalışmalara da destek olacaklarını söyledi. Ömer Bülent Arslan, seçilmesi durumunda Milas OSB’nin bir an önce faaliyete geçmesi ve Muğla fuar alanı için de çalışacağını bildirdi. AKP MUĞLA BBB ADAYI MİTSODA (4)