AKBANK ÇALIŞANLARI VE MÜŞTERİLERİ ŞİMDİ DAHA RAHAT VE HUZURLU

19.08.2016 15:14

AKBANK YENİ YERİNDEN ÇOK MEMNUN

Akbank Milas Şubesi’nin, Müştak Bey Caddesindeki yeni işyerinde faaliyete geçmesi nedeniyle MİTSO yönetimi tarafından yapılan ziyarette konuşan bankanın şube müdürü Mustafa Ateş, “Yeni hizmet yerimizden hem müşterilerimiz, hem personelimiz çok memnun. Burada iş verimimiz daha çok arttı” dedi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Müştak Bey Caddesindeki yeni yerine taşınan Akbank Milas Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Mehmet Yiğit; Akbank Milas Şubesi Müdürü Mehmet Ateş’i ziyaret ederek yeni işyerlerinin hayırlı olmasını dilediler. Bankanın önceki yerinin özellikle otopark ve şehir içi dolmuş ulaşımı yönünden elverişsiz bir konumda olması nedeniyle yeni yerin avantajlarının daha ilk günlerde yaşanmaya başladığını belirten Banka Müdürü Mehmet Ateş “Burası 560 metrekarelik bir kullanım alanına sahip. Çok rahat ve ferah bir ortama sahip. Bundan hem çalışanlar, hem müşterilerimiz çok memnun. Dolmuşla da, kendi arabalarıyla da, yürüyerek de kolayca bankamıza gelebiliyorlar” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de oda yönetimi adına Akbank Milas Şube Müdürü Mehmet Ateş’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Reşit Özer “İlçemizde yıllardır odamız üyelerine ve Milaslılara hizmet vermekte olan Akbank’ın yeni, modern işyerinin hayırlı olmasını diliyor ve başarılar temenni ediyoruz. Burası hiç kuşkusuz ulaşım bakımından daha avantajlı. Bankanız bu caddeye ayrı bir renk kattı. Size ve personelinize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

MİTSO Yöneticileri daha sonra günün anısına Akbank Milas Şube Müdürü Mehmet Ateş’e, üzerinde mavi nazar boncuğu olan bir pano armağan ettiler