EĞİTİM: REKABETÇİ ÜSTÜNLÜK İÇİN STRATEJİK YÖNETİMİN ÖNEMİ!

14.12.2021 14:36

2021 Yılı üniversite iş dünyası işbirliğini güçlendirme seminerleri kapsamında düzenlenmekte olan online semerlerin 11’incisi “İşletmelerin rekabetçi üstünlük sağlamalarında stratejik yönetimin önemi” konusunda yapılacak.

Muğla S.Koçman Üniversitesi, İnova Muğla TTO A.Ş, MUTSO Akademi ve aralarında MİTSO’nun da olduğu TOBB üyesi Muğla odaları ve borsasının işbirliğinde düzenlenecek seminer 17 Aralık 2021 Cuma günü saat 11.00‘de izlenebilecek. Muğla S.Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Dirlik tarafından sunulacak seminer tiny.cc/serkandirlikkayit linki üzerinden kayıt yaptırılarak izlenebilecek. Prof. Dr. Selçuk Aktürk, Teknik Koordinatör Öğretim Görevlisi Uğur Bekçibaşı‘nın koordinatörlüğünde düzenlenecek seminerde işlenecek konu başlıkları ise şöyle sıralanıyor:

-Strateji ve strateji tanımının tarihsel evrimi

-Stratejik yönetimin işletmeler için önemi

-Bir süreç olarak stratejik yönetim

-Stratejik yönetim sürecindeki temel analizler ve araçları

-İşletmelerin takip edebileceği belli başlı stratejiler

-Stratejilerin uygulanmasında önemli hususlar.