Mesleki Teknik Anadolu Lisesi MİTSO’yu davet etti:

20.04.2018 17:06

“ÇOK İYİ BİR OKULUZ”

*Seçimlerin ardından kutlama ziyaretinde bulunan Milas mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, MİTSO’yu “Bilim ve Kültür Haftası” etkinliklerine davet etti.

*Okullarını MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e anlatan okul müdürü Hamit İzdaş, okullarının çok iyi bir okul olduğunu belirterek öğrencilerine İstanbul’dan bile iş teklifi gelmekte olduğunu anlattı.

Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hamit İzdaş ve okulun Müdür Yardımcısı  Salih Gökbel; Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek kazanmış olduğu seçim nedeniyle kutlayarak başarılar dilediler ve gelecek hafta okullarında yapılacak olan “Bilim ve Kültür Haftası” etkinliklere davet ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘e okullarının durumu hakkında bilgi veren Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hamit İzdaş, okullarında 5 bölüm olduğunu elektrik, tesisat, motor, bilişim ile denizcilik – su ürünleri ve balıkçılık bölümlerinde toplam 650 öğrencileri olduğunu anlatarak “Okulumuzda eğitim seviyemiz çok iyi durumda. Biz çok iyi bir okuluz. Türkiye’nin en iyi meslek liselerinden birisiyiz. İstanbul’dan bile okulumuz öğrencilerine iş teklifleri geliyor. Bu da bizim için gurur verici bir durum. Denizcilik – Su Ürünleri ve Balıkçılık bölümüne yüzde 100 iş garantili öğrenci alıyoruz. Şu anda okulumuzda 64 öğretmen görev yapıyor ve 650 öğrencimiz var” dedi. Okul Müdürü Hamit İzdaş, okullarında yapmak istedikleri projeler hakkında da MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e bilgi vererek gelecek hafta yapacakları “Bilim ve Kültür Haftası” etkinliklerine davet etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de okul / sanayi işbirliğine her zaman önem verdiklerini belirterek “Sizleri kutluyorum; çok iyi bir eğitim kurumu olarak çalışmalarınız ve öğrencilerinizin başarısı bizler için de çok sevindirici. Biz de MİTSO olarak okulunuza destek olmak için elimizden geleni, olanaklarımız ölçüsünde yapmak için ne gerekiyorsa yapmak isteriz. Sizin özellikle balıkçılık sektörü için yüzde 100 iş garantili öğrenci yetiştirmeniz yöremiz için çok büyük bir önem taşıyor. Çünkü, Türkiye’nin en büyük balık üretim merkezi Milas. Milas’taki balık üretim tesisleri nitelikli elaman bulmakta zorluk çekiyorlar. Bu bakımdan sizin Denizcilik, Su Ürünleri ve Balıkçılık bölümünüz yöremiz için çok önemli” diye konuştu.