“MİLAS’TA ODALAR ARASINDA KONSENSÜS SAĞLANDI”

11.03.2014 08:37

Esnaf Od. 3*MİTSO Yönetimi, bir süre önce yeniden seçilerek güven tazeleyen Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim’i ziyaret etti.

*Ziyaret sırasında Milas’taki meslek odaları arasında bir konsensüs sağlandığı belertilerek odalar arası birlikteliğin bundan sonra da süreceği vurgulandı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bir süre önce kongresini yaparak yeniden oda başkanlığına seçilen Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim’i ziyaret ederek kutladı. Ziyarette, iki oda yöneticileri, Milas’taki meslek odaları arasında bir konsensüs sağlandığını ve bu birlikteliğin bundan sonra da devam edeceğini belirterek bundan sonra da Milas’ın yararına olacak işlerde odalar arasında birlik olunacağını vurguladılar.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Gülen ve Ömer Eliş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim’i ziyaret ederek yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle kutladılar ve başarılar dilediler.

MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Devrim “Milas’ta artık, odalar arasında bir konsensüs sağlandı. Nereye gitsek birlikte gidiyoruz, birlikte davranıyoruz. Milas’ta odalar arasında güzel bir birliktelik sağlandı. Bu durum artık bundan sonra da böyle devam eder gider. Bunun temellerini attık. Artık bundan geri dönüş olmaz. Odalar olarak Milas’ın menfaatine olacak işlerde birlikte olalım. Milas’ın menfaatlerini birlikte savunalım” diye konuştu.

Yeniden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Celal Devrim’i kutlayan ve başarılar dileyen MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Milas odaları olarak aramızda güzel bir diyalog ve işbirliği var. Elbette konu Milas ve Milas’ın menfaatleri olunca hep birlikte, bütün Milas odaları olarak el birliğiyle bu menfaatleri savunuruz. Şimdi önümüzde en önemli sorun bizce Milas OSB. Bu konuda önemli mesafeler aldık. Önemli gelişmeler sağladık. Tıkanıklığın yaşandığı noktada Kaymakamlık olarak, Belediye olarak ve Milas odaları olarak kararlı bir duruş gösteriyoruz. Tıkanıklığı aşmak için sorunun üstüne üstüne gidiyoruz. Sanırım kısa zamanda bu konuda güzel gelişmeler yaşanacak. Bu konuda sizlerin de desteğinin önemli katkısı olacaktır” dedi.