MİLEMDER; Milas ı Marka Yapma Hedefinde Enver TUNA yı Destekliyoruz

06.08.2013 17:36

MİTSO’yu ziyaret eden MİLEMDER yöneticileri “Bölgenin öne çıkan büyük değerlerinden birisi” olarak nitelendirdikleri MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna’ya teşekkür etti ve her zaman kendisine destek olacaklarını bildirdi.

MİLEMDER Yöneticileri bir süredir MİTSO tarafından dile getirilmekte olan demiryolu istemine de değinerek “Milas’ımıza bir ‘altın yol’ açılması için gerekli girişimlerde bulunduğu için” Enver Tuna’ya teşekkür ettiler ve “İnşallah ‘demir ağlarla ördük Milas’ımızı marşını hep beraber söylemeyi içtenlikle arzu ediyoruz” dediler.

Milas Emlak Müşavirleri ve İşadamları Derneği yöneticileri MİTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Milas’ın geleceğine yönelik çalışmaları nedeniyle Yönetim Kuruluna ve Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna’ya teşekkür ettiler. Ziyaret sırasında MİLEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sert yazılı olarak hazırlamış olduğu konuşma metininden okuyarak “Bölgenin öne çıkan büyük değerlerinden birisi” olarak nitelendirdiği Enver Tuna’ya teşekkür etti. Mehmet Sert, bir süredir MİTSO tarafından gündeme getirilmekte olan Milas’a demiryolu konusuna da değinerek “Milas’ımıza ‘altın yol’ açılması için gerekli girişimlerde bulunduğu için Enver Tuna’ya teşekkürlerini bildirerek “İnşallah demir ağlarla ördük Milas’ımızı marşını hep beraber söylemeyi içtenlikle arzu ediyoruz” dediler.

Kısa bir süre önce ilk genel kurullarını gerçekleştiren Milas Emlak Müşavirleri ve İşadamları Derneği yöneticileri MİTSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti. MİLEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sert; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Budak ve derneğin Araştırma ve Eğitim Sorumlusu Y.Mimar Atilla Düz ile birlikte MİTSO Yönetim Kurulunu ziyaretine geldi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muzaffer Atıcı ve Hüseyin Mat’ın hazır bulunduğu ziyaret sırasında MİLEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sert yazılı olarak hazırlamış olduğu konuşma metninden okuyarak konuşmasını yaptı. Mehmet Sert özetle şunları söyledi:

“Bölgemiz ekonomisine, sanayisine, istihdamına ve sektörün dev oyuncularını bünyesinde barındıran MİTSO’nun değerli başkanı Enver Tuna’ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Milas’ı ulusal ve uluslararası marka yapma hedefiyle dev yatırımcıları Milas’a getirerek istihdamda çok büyük katkıları bulunan Sayın Tuna bölgedeki diğer yatırımcıların önünü de açmaktadır. ‘Biz başlangıcı yaptık, şimdi sıra diğer firmalarımızda’ diyerek de bölgeyi ne kadar önemsediğini açıkça ifade etmekte, onarlın her bakımdan önünü açmaktadır. Ayrıca bölgenin öne çıkan büyük değerlerinden birisi olan Sayın Tuna, Milas’ın yakın gelecekte bölgeye ekonomik katkısında pay alabilmesi için durmaksızın çalışmakta ve kente gelen her yatırımcıyla birebir yakından ilgilenmekte ve tüm olanaklarını yatırımcılar için seferber etmektedir. (…) Gelişmeleri ve bölge ekonomisine katkılarını çok yakından takip eden ve ar-ge çalışmalarıyla yatırımcılara kolaylık sağlayan adımlarla bölgeye büyük katkı sağlayan Sayın Başkan Tuna’ya teşekkürü hem derneğim, hem de bölge halkımız adına bir borç biliyorum. Milas’ımıza bir ‘altın yol’ açılması için gerekli girişimlerde bulunduğu için de kendisiyle inşallah, demir ağlarla ördük Milas’ımızı marşını hep beraber söylemeyi içtenlikle arzu ediyoruz. (…) MİTSO Başkanı Sayın Tuna’nın bölgeyi taşıyacak dev adımlarının bekleyip desteklemek hepimizin asli görevi olması gerekir. Oda başkanlığının yanı sıra ‘kent önderliği’ ve Milas sevdası takdire şayandır. Milaslıların özellikle tüccarlarımızın, sanayicilerimizin, esnafımızın, sivil toplum örgütlerimizin çok sevdiği Başkan, Milas’ımızın yerel ve ulusal kamuoyunda zaman zaman kötü kanılmasından ciddi rahatsızlık duymakta ve bu noktada ciddi adımların atılması ve birlikteliğin korunması için yoğun çaba harcamaktadır. Biz de MİLEMDER olarak sayın Başkan Tuna’ya Milas’ımıza yapmış olduğu tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz”.

MİLEMDER Yöneticileri daha sonra günün anısına bir plaket armağan ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna ise övgü dolu sözleri için MİLEMDER yöneticilerine teşekkür etti ve “Milas için hep birlikte yapacağımız çok işler var. El ele verirsek, gücümüzü birleştirirsek pek çok şeyi başarabiliriz” diye konuştu.