MİTSO 12‘İNCİ OLİV TECH FUARINDA

24.05.2024 17:16

Milas Ticaret ve Sanayi Odası. Meclis Başkanımız Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanımız Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hasan Tiryakioğlu 23-25 Mayıs 2024 tarihlerinde İzmir’de, Fuarizmir Fuar Merkezinde düzenlenen 12. Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Reşit ÖZER,  İzmir Fuarındaki tanıtımın Milas’ta artık iyice yerleşen “ortak akıl ve kurumlar arası işbirliği” ile başarıldığını da vurgulayarak “Türkiye’nin ilk ve tek AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağımızı İzmir 12. Oliv Tech Fuarında tanıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Amacımız, başta Milas zeytinyağı olmak üzere Milas’ın coğrafi işaretli ürünlerine dikkat çekmekti. Milas’ta her zaman yaptığımız gibi yönetimimizden çalışanlarımıza, üyelerimizden zeytinyağı üreticilerimize, belediyeden derneklerimize kadar yine güzel bir işbirliği örneği ortaya koyduk. Milas’ı en iyi şekilde tanıttık” diye konuştu.